Budbil och budfirma i Stockholm

Välkommen till Carrier – Stockholms mest pålitliga budfirma!

Hos oss hittar du 40 års erfarenhet av budservice och ett team av 170 anställda med stor kompetens inom service och logistik. Vår flotta består av närmare 200 flytt- och budbilar av olika slag. Vår stora variation av såväl kompetens som fordonstyp ger oss möjlighet att erbjuda många olika transporttjänster. Tjänster som anpassas utefter varje enskilds kunds behov och som levereras med punktlighet och gott servicemind.

Vill du komma i kontakt med vår budfirma i Stockholm för att boka budbil idag?

Fyll i vårt kontaktformulär så återkopplar vi snarast!

Snabba, serviceinriktade och pålitliga bud i Stockholm

Våra Bud:

 • PANIK bud – Vi hämtar och levererar ditt bud inom 1 timme från din beställning
 • DIREKT bud – Vi hämtar och levererar ditt bud inom 3 timmar från din beställning
 • NORMAL bud – Vi hämtar och levererar inom 6 timmar från din beställning, bokning måste ske före 11:00.
 • EKONOMI bud, CARRIER paket – Bokas fram till kl 18.00, leverans dagen efter fram till 17:00
 • LASTBILSTRANSPORTER – Effektiva lastbilstransporter med hög servicenivå
 • CYKELBUD i Stockholm – bäst för plånbok och miljö

Beställ din budbil hos oss

Med 30-års erfarenhet och starkt personligt engagemang erbjuder vi dig snabba och pålitliga budtransporter till konkurrenskraftiga priser. Du väljer var vi hämtar, var vi lämnar och hur bråttom det är. Resten ordnar vi. Alla våra budbilar är utrustade med filtar, spännband, pirra och serviceinriktad förare, allt för att göra det enkelt för dig. Har du inrikes bud från annan ort än Stockholm ber vi dig att kontakta oss så återkommer vi med en lösning.

Budbil är ofta den bästa lösningen när du vill skicka mindre försändelser snabbt, enkelt och säkert. Om du värderar din egen tid och kostnader för alternativa fraktsätt är budet dessutom förvånansvärt billigt. Budbil passar när du vill leverera mindre försändelser som exempelvis kuvert, blombuketter, fraktrör eller kartonger. Vi har olika storlekar på våra budbilar och har du större gods så hämtar vi med van eller lastbil.

Välj budtransport:

 • När det är bråttom.
 • När du vill ha en säker leverans.
 • När du har försändelser mindre en helpall.
 • När du inte har tid, eller måste, leverera personligen.
 • När du vill få försändelsen hela vägen från plats A till plats B.

Bud för företag

Att leverera med budbil behöver inte vara en nödlösning när det är ont om tid. När du fraktar dina försändelser med oss får du mer tid över till viktigare saker. Carrier har ett brett utbud av fordon och tjänster som underlättar din vardag. Vi löser dina budbehov med små budbilar, vans, skåpbilar och cykelbud, vid behov erbjuder vi också bärhjälp.
 Med våra helhetslösningar behöver du inte spilla tid på planering och du vet att alla leveranser fungerar som de ska.

Bud för privatpersoner

Budbil är ett snabbt och säkert sätt att skicka försändelser hela vägen från avsändaren till mottagaren. Vill du vara säker på att exempelvis en födelsedagspresent kommer i tid? Vill du och mottagaren slippa att ta er till utlämningsställen? Kanske har ni inte tid eller ork att bära? Kontakta oss gärna om du är osäker på vilken typ av transport som passar dig bäst. Vi hjälper dig gladeligen – och inga frågor är för dumma.

Nu kan du som privatperson betala med swisch.

Cykelbud i Stockholm – bäst för plånbok och miljö

Carriers cykelbud är ett billigt, miljövänligt och snabbt alternativ till biltransporter. Våra cykelbud hämtar och lämnar innanför tullarna i Stockholm, de är pålitliga snabbcyklare som kan den bästa vägen och tar väl hand om ditt gods. Det är inte bara miljön som kan dra på smilbanden när du väljer cykelbud från Carrier. Även ekonomiavdelningen borde bli glad då våra priser börjar på 45 kronor.


Lastbilstransporter

Effektiva lastbilstransporter med hög servicenivå

Med vår flexibla fordonspark och våra serviceinriktade förare är det lika enkelt och smidigt med lastbilstransporter som en budtransport. Skillnaden är att här får du plats med det skrymmande godset. Carrier har allt från olika typer av lätta- och tunga lastbilar till specialfordon såsom kranbilar, kylbilar, dragbilar, bil och släp, trailers och klädbilar för frakt av kollektioner. Vi har terminaler i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Jönköping men vi kan leverera i hela världen.

Flexibla transporter med minsta möjliga miljöpåverkan

Lastbilstransporter är snabba, flexibla och effektiva för leveranser av allt från möbler till pallar med gods. Vi på Carrier gör vårt bästa för att våra transporter dessutom påverkar miljön så lite som möjligt. Vi har ett ökande antal bilar som drivs med alternativa bränslen och våra chaufförer är utbildade i ECO-driving. Vår trafikledning arbetar utifrån ett effektivitets- och miljöperspektiv därför koordinerar vi samlastning när det är möjligt vilket minskar antalet körda mil. Vi kan även samordna dina lastbilstransporter med järnvägstransporter till en kostnadseffektiv helhetslösning.

Våra lastbilar:

 • Lätt lastbil – Rymmer upp till 8 pallplatser och är idealisk för mindre transporter som möbler, lösöre och vitvaror. Bilarna kan lasta upp till 1 000 kg och är utrustade med bakgavellyft som klarar upp till 750 kg.
 • Tung lastbil – Merparten rymmer 18 pallplatser och har en bakgavellyft som klarar upp till 2,5 ton. Vi har flera olika varianter av tunga fordon men även mindre lastbilar, som räknas som tunga, vilka används till leveranser i city. För maximal flexibilitet har vi även ett antal bilar med öppningsbar sida och andra som är höj och sänkbara.
 • Specialfordon – Vi har även specialfordon såsom kranbilar, kylbilar, dragbilar, bil och släp, trailers och klädbilar för frakt av kollektioner. Som ett led i vår miljöutveckling har vi även en gasbil.

Lastbilstransporter för företagare

Med mer än 30 år i branschen, en flexibel fordonspark, effektiv transportledning och serviceinriktade chaufförer hjälper vi dig till rätt transportlösning för alla dina behov. Vi erbjuder även alla typer av kringtjänster som kan underlätta ditt arbete, exempelvis sortering, plockning, packning eller förvaring.

Lastbilstransporter för privatpersoner

Vår flexibla vagnspark gör det lika enkelt att skicka lastbilstransporter med skrymmande gods som att använda våra budkörningar. Kontakta oss om du ska skicka en soffa, ett kylskåp eller något annat som känns tungt och besvärligt.

Nu kan du som privatperson betala med swisch.

När du väljer vår budfirma i Stockholm

På Carrier är vi stolta över den organisation som vi har byggt upp genom åren. Efter att ha startat med en enda budbil på Stockholms gator för 40 år sedan har vi utvecklats i många led. Idag består Carriers verksamhet av 170 trevliga och hårt arbetande personer. I vår fordonsflotta finns 200 budbilar och lastbilar av olika storlekar som kan fylla mängder av olika budbehov. Tillsammans har vi byggt upp ett företag som kommit att bli en av Stockholms mest pålitliga budfirmor.

Detta är Carrier

Vill du veta mer om vad du som kund kan vänta dig av vår budfirma i Stockholm? Läs vidare för närmare presentation av vår personal, vår arsenal av budbilar och de tjänster vi levererar.

Vill du komma i kontakt med oss direkt? Fyll i kontaktformuläret så återkopplar vi inom kort!

Vårt team

Vår personal är kärnan i hela vår verksamhet. Idag arbetar ett stort team av serviceinriktade bud- och logitstikproffs i olika roller för att optimera organisationen. Vår ledningscentral samarbetar systematiskt med våra åkare och gör allt för att er kundupplevelse ska bli så bra som möjligt.

Våra budbilar

Vi har sagt det förut och vi upprepar oss gärna. På Carrier tillhandahåller vi med en lång rad budbilar i Stockholm. Olika uppdrag kräver olika medel för att ta budet från punkt A till slutdestination. I vissa fall kan det röra sig om budbilar av större storlek. I andra fall kan det räcka med ett cykelbud för att budet ska kunna genomföras. Vår budfirma i Stockholm anpassar oss alltid efter kundens behov, alldeles oavsett hur behovet ser ut.

Våra tjänster

Ibland är det mer bråttom än annars. Därför ser vi det som vår budfirmas uppgift att kunna leverera tjänster utefter olika grader av brådska. I de fall som det verkligen brinner i knutarna har vi vårt Panikbud. Detta är vår allra snabbaste budtjänst och den innebär att budbilen levererar budet inom en timme från beställningen. Direkt bud innebär att leveransen från vår budfirma i Stockholm kommer efter 3 timmar. Normal bud levereras inom 6 timmar. Våra billigare tjänster Ekonomi och Carrier paket säkerställer leverans dagen efter beställning. I de fall då mindre paket ska delas ut kan vi rekommendera tjänsten Cykelbud. Här kommer cyklande personal från vår budfirma ut med paketet i Stockholm. Smidigt, billigt och miljövänligt!

För dig som kund

Som kund hos Carrier så kan du alltid räkna med att dina behov står i fokus. Oavsett om du behöver oss för cykelbud, budbil, lastbil eller annan typ av leverans så levererar vi alltid. Både bokstavligt och bildligt talat.

Variation

Vi är stolta över att kunna erbjuda kunder tjänster som anpassas efter deras unika behov. För behoven av budservice kan verkligen skilja sig åt kraftigt från fall till fall. I vissa fall kan det handla om mindre leveranser som bara kräver liten budbil eller till och med cykelbud. I andra fall kan det handla om stora leveranser som kräver både mer muskelstyrka, större budbil och mer försiktighet. Vår poäng är att vi hjälper dig som kund oavsett vad du behöver hjälp med. Denna inställning har gjort oss till en av Stockholms mest pålitliga och anlitade budfirmor.

Kommunikation

När du väljer att bli kund hos Carrier kan du räkna med en transparent kundupplevelse från sekund 1. Vår logitstikpersonal finns alltid tillgänglig från frågor och funderingar. Detta gäller såväl innan arbetet, under arbetet och efter avslutat bud. Vi är anträffbara via telefon och mail och vi svarar alltid så snart vi kan. Det är inte bara du som kund som tjänar på transparens och god dialog. Detta är också en viktig byggsten i varför vår budfirma kan anpassa budtjänsterna snabbt och enkelt. Kort och gott: Alla inblandade tjänar på bra kommunikation, och därför är detta inget vi tummar på!

Garantier

Trygghet är A och O i alla lyckade affärer. Som kund hos vår budfirma i Stockholm kan du alltid räkna med schyssta och tydliga villkor. För att garantera kundens trygghet ytterligare utförs våra uppdrag alltid utefter konstens och branschens alla regler. Vi arbetar utefter Alltrans 2007, NSAB 2000 och specifika villkor som gäller för den tjänst som utförs. I alla avtal som tecknas mellan dig som kund och oss vår budfirma framgår villkor tydligt. Ansvar och försäkringar är tydligt presenterade för att alltid undvika missuppfattningar.

Carrier och miljö

På Carrier är vi stolta över att vara en budfirma som är kvalitets- och miljöcertifierad. Vår verksamhet drivs i enighet med ISO-certifiering 9001 och ISO14001, vilka alltså avser miljö respektive kvalitet. Som budfirma är det förstås ett nödvändigt ont att ens budbilar släpper ut avgaser. Vi strävar däremot alltid efter att vidta åtgärder för att göra verksamheten mer klimatsmart. Vår miljöpolicy följs upp och granskas regelbundet för att garantera att vi följer de bestämmelser som följer av våra ISO-certifieringar. 

Vi vidtar regelbundet ett antal åtgärder för att möjliggöra miljöeffektiv verksamhet i alla led. Bland dessa åtgärder finns bland annat:

 • Optimering av såväl lagerhållning som paketering i budbil för maximal samkörning.
 • Kontroll av underleverantörer för att garantera att samarbetspartners följer miljöpolicy.
 • Uppdateringar av vår verksamhet för att garantera att vi följer de för tillfället rådande miljölagarna.
 • Källsortering i vår verksamhet.

Vill du veta mer om vår budfirma och våra budbilar i Stockholm?

Kontakta Carrier så rätar vi ut eventuella frågetecken. Du kan enkelt nå vår kundtjänst på 08-685 00 00 eller info@carrier.se. Annars får du gärna fylla i kontaktformuläret så ser vi till att någon kontaktar dig snarast möjligt.

Du vet väl dessutom att du kan begära offert gratis?

Hör av dig idag till oss redan idag!

Vill du att vi kontaktar dig?

 • Lämna gärna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast.

 • Vi värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder vi endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i vår integritetspolicy.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.