Snabba, serviceinriktade och pålitliga bud i Stockholm

Våra Bud:

 • PANIK bud – Vi hämtar och levererar ditt bud inom 1 timme från din beställning
 • DIREKT bud – Vi hämtar och levererar ditt bud inom 3 timmar från din beställning
 • NORMAL bud – Vi hämtar och levererar inom 6 timmar från din beställning, bokning måste ske före 11:00.
 • EKONOMI bud, CARRIER paket – Bokas fram till kl 18.00, leverans dagen efter fram till 17:00
 • LASTBILSTRANSPORTER – Effektiva lastbilstransporter med hög servicenivå
 • CYKELBUD i Stockholm – bäst för plånbok och miljö

Beställ din budbil hos oss

Med 30-års erfarenhet och starkt personligt engagemang erbjuder vi dig snabba och pålitliga budtransporter till konkurrenskraftiga priser. Du väljer var vi hämtar, var vi lämnar och hur bråttom det är. Resten ordnar vi. Alla våra budbilar är utrustade med filtar, spännband, pirra och serviceinriktad förare, allt för att göra det enkelt för dig. Har du inrikes bud från annan ort än Stockholm ber vi dig att kontakta oss så återkommer vi med en lösning.

Budbil är ofta den bästa lösningen när du vill skicka mindre försändelser snabbt, enkelt och säkert. Om du värderar din egen tid och kostnader för alternativa fraktsätt är budet dessutom förvånansvärt billigt. Budbil passar när du vill leverera mindre försändelser som exempelvis kuvert, blombuketter, fraktrör eller kartonger. Vi har olika storlekar på våra budbilar och har du större gods så hämtar vi med van eller lastbil.

Välj budtransport:

 • När det är bråttom.
 • När du vill ha en säker leverans.
 • När du har försändelser mindre en helpall.
 • När du inte har tid, eller måste, leverera personligen.
 • När du vill få försändelsen hela vägen från plats A till plats B.

Bud för företag

Att leverera med budbil behöver inte vara en nödlösning när det är ont om tid. När du fraktar dina försändelser med oss får du mer tid över till viktigare saker. Carrier har ett brett utbud av fordon och tjänster som underlättar din vardag. Vi löser dina budbehov med små budbilar, vans, skåpbilar och cykelbud, vid behov erbjuder vi också bärhjälp.
 Med våra helhetslösningar behöver du inte spilla tid på planering och du vet att alla leveranser fungerar som de ska.

Bud för privatpersoner

Budbil är ett snabbt och säkert sätt att skicka försändelser hela vägen från avsändaren till mottagaren. Vill du vara säker på att exempelvis en födelsedagspresent kommer i tid? Vill du och mottagaren slippa att ta er till utlämningsställen? Kanske har ni inte tid eller ork att bära? Kontakta oss gärna om du är osäker på vilken typ av transport som passar dig bäst. Vi hjälper dig gladeligen – och inga frågor är för dumma.

Nu kan du som privatperson betala med swisch.

Cykelbud i Stockholm – bäst för plånbok och miljö

Carriers cykelbud är ett billigt, miljövänligt och snabbt alternativ till biltransporter. Våra cykelbud hämtar och lämnar innanför tullarna i Stockholm, de är pålitliga snabbcyklare som kan den bästa vägen och tar väl hand om ditt gods. Det är inte bara miljön som kan dra på smilbanden när du väljer cykelbud från Carrier. Även ekonomiavdelningen borde bli glad då våra priser börjar på 45 kronor.


Lastbilstransporter

Effektiva lastbilstransporter med hög servicenivå

Med vår flexibla fordonspark och våra serviceinriktade förare är det lika enkelt och smidigt med lastbilstransporter som en budtransport. Skillnaden är att här får du plats med det skrymmande godset. Carrier har allt från olika typer av lätta- och tunga lastbilar till specialfordon såsom kranbilar, kylbilar, dragbilar, bil och släp, trailers och klädbilar för frakt av kollektioner. Vi har terminaler i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Jönköping men vi kan leverera i hela världen.

Flexibla transporter med minsta möjliga miljöpåverkan

Lastbilstransporter är snabba, flexibla och effektiva för leveranser av allt från möbler till pallar med gods. Vi på Carrier gör vårt bästa för att våra transporter dessutom påverkar miljön så lite som möjligt. Vi har ett ökande antal bilar som drivs med alternativa bränslen och våra chaufförer är utbildade i ECO-driving. Vår trafikledning arbetar utifrån ett effektivitets- och miljöperspektiv därför koordinerar vi samlastning när det är möjligt vilket minskar antalet körda mil. Vi kan även samordna dina lastbilstransporter med järnvägstransporter till en kostnadseffektiv helhetslösning.

Våra lastbilar:

 • Lätt lastbil – Rymmer upp till 8 pallplatser och är idealisk för mindre transporter som möbler, lösöre och vitvaror. Bilarna kan lasta upp till 1 000 kg och är utrustade med bakgavellyft som klarar upp till 750 kg.
 • Tung lastbil – Merparten rymmer 18 pallplatser och har en bakgavellyft som klarar upp till 2,5 ton. Vi har flera olika varianter av tunga fordon men även mindre lastbilar, som räknas som tunga, vilka används till leveranser i city. För maximal flexibilitet har vi även ett antal bilar med öppningsbar sida och andra som är höj och sänkbara.
 • Specialfordon – Vi har även specialfordon såsom kranbilar, kylbilar, dragbilar, bil och släp, trailers och klädbilar för frakt av kollektioner. Som ett led i vår miljöutveckling har vi även en gasbil.

Lastbilstransporter för företagare

Med mer än 30 år i branschen, en flexibel fordonspark, effektiv transportledning och serviceinriktade chaufförer hjälper vi dig till rätt transportlösning för alla dina behov. Vi erbjuder även alla typer av kringtjänster som kan underlätta ditt arbete, exempelvis sortering, plockning, packning eller förvaring.

Lastbilstransporter för privatpersoner

Vår flexibla vagnspark gör det lika enkelt att skicka lastbilstransporter med skrymmande gods som att använda våra budkörningar. Kontakta oss om du ska skicka en soffa, ett kylskåp eller något annat som känns tungt och besvärligt.

Nu kan du som privatperson betala med swisch.

Vill du att vi kontaktar dig?

 • Lämna gärna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast.

 • Vi värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder vi endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i vår integritetspolicy.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.