Budfirma Arlanda

Carrier Transport är det självklara valet för mängder av människor som letar efter en professionell budfirma till och från Arlanda. Vi har varit verksamma inom bud- och transport i flera decennier och vet vad som krävs för att utföra ett bra jobb. Hos oss välkomnar vi såväl privatpersoner som företag i varierande branscher och storlekar. Vi åtar oss dessutom alla typer av projekt, stora som små – enklare och mer komplicerade.

Rätt expertis

Bud till och från Arlanda betyder ofta utlandsleveranser av olika slag, vilket ställer krav på såväl avsändaren som budfirman. När du vänder dig till Carrier Transport kan du vara lugn med att ditt bud är i trygga händer. Detta alldeles oavsett om det gäller en leverans till området kring flygplatsen eller en som ska skickas till andra länder. Utlandsleveranser innebär ofta tullavgifter och annan typ av specialadministration.

På Carrier Transport arbetar administratörer som har god överblick kring vad som krävs för internationella försändelser. De vet vad som bör göras i en specifik leveranssituation. Som kund kan du förlita dig på att vi sköter alla nödvändiga delar av transporten. Naturligtvis tas beslut om avgifter och andra detaljer i nära samråd med dig som kund.

Bud med expressfart

Är det extra bråttom? Då har du kommit till rätt budfirma i Arlanda-området. På Carrier Transport har vi nämligen utformat vårt tjänsteutbud utifrån en övergripande devis: Vi vill vara en budfirma för alla kunder, allt gods och alla situationer. Detta ställer krav på att oss, som budfirma i Arlanda, att kunna åta oss uppdrag med kort varsel. Det är därför som vi erbjuder en rad olika lösningar på bud.

Med tjänsten Normal-bud hämtas och lämnas ditt bud inom sex timmar efter det att leveransen beställts. Det måste dock ske innan kl 11:00. Tjänsten Direkt-bud minskar ner leveranstiden på budet till endast tre timmar. För den som har extra bråttom finns vår snabbaste tjänst med det passande namnet Panik-bud. Här kan vi alltså åta oss uppdraget, hämta budet och leverera till mottagaren på under en timme!

Vilken tjänst passar dig? Kontakta vår budfirma i Arlanda idag så guidar vi dig!

Telefon: 08 685 00 00

Till budfirma Kista

Vill du att vi kontaktar dig?

  • Lämna gärna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast.

  • Vi värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder vi endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.