Inrikes godstransporter

Vårt inrikes transportnät är uppbyggt för att ge dig snabba, trygga och effektiva transporter, anpassade efter dina behov. Tack vare vår etablering i Jordbro och Malmö kan du få en kombinerad lösning med både logistik, plock & pack och distribution med bil. Det ger en effektiv lösning med både miljövinster och sänkta transportkostnader.

Effektiva och pålitliga godstransporter i hela landet

Vi trafikerar dagligen sträckan Stockholm – Göteborg tur och retur, med trailer och bil med släp.
 Vi levererar och hämtar gods i hela Mälardalen med våra drygt 70 distributionsbilar. 
I Göteborg har vi en citytrailer som drivs med gas och två 18-pallarsbilar som utför transporter i hela Göteborgsområdet. Även i Örebro och Jönköping distribueras godset effektivt med Carriers egna bilar och genom samverkan med välrenommerade samarbetsåkerier får du pålitliga transportlösningar över hela Sverige.

Fördelar med Carrier inrikes:

  • Vi undviker omlastning, vilket innebär färre skador, kortare ledtider och mindre miljöpåverkan.
  • Vi erbjuder transporter av såväl styckegods som partigods.
  • Vi erbjuder direktleveranser.
  • Vi erbjuder tidsgaranterade transporter.
  • Vi erbjuder distribution.

Helhetslösningar kring distribution

Carrier är en trygg partner för dina inrikes transporter. Hos oss får du transporter anpassade efter dina behov, exempelvis distribution med plock och pack, lagertjänster och transport från hamn eller fabrik till hela Mälardalen och Göteborgsområdet. På köpet får du ett äkta engagemang i hela kedjan från beställning till hämtning och lossning. Behöver du distribution, ompackning eller annan service löser vi det. Kontakta oss på bud@carrier.se eller ring 08-685 00 00 för mer information och offert.

För flyttjänster besök vår sida flyttfirma Stockholm här

Vill du att vi kontaktar dig?

  • Lämna gärna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast.

  • Vi värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder vi endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.