Trygga transporter och tydliga villkor

För oss på Carrier är det viktigt att du känner dig trygg. Därför ska du veta att alla uppdrag utförs i enighet med Alltrans 2007 och Nordiskt Speditörförbunds allmänna bestämmelser för transport, spedition och lagring (NSAB 2000) eller de specifika allmänna villkor som gäller exempelvis vid flytt. Läs mer i de allmänna bestämmelserna här nedan. Har du några frågor gällande exempelvis avtal, ansvar eller försäkringar är du välkommen att höra av dig på 08-685 00 00.

Villkor för avtalskunder

Har du återkommande uppdrag inom bud & transport, logistik & distribution eller kanske någon annan av våra tjänster? I så fall kan du kontakta oss för en skräddarsydd lösning baserad på dina behov och önskemål.

Allmänna bestämmelser

Här kan du läsa mer gällande transportåtagande, frakthandlingar, leveransvillkor, betalningsvillkor, reklamationer med mera. Carrier följer de aktuella avtalen om inget annat är överenskommet.

Vill du att vi kontaktar dig?

  • Lämna gärna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast.

  • Vi värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder vi endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.