Budfirma Kista

Behovet av en budfirma i Kista kan komma plötsligt. I en stadsdel som är rik på företag av olika storlek och i diverse branscher är det viktigt för oss att vara beredda på detta. Det är därför som vi på Carrier Transport erbjuder en rad olika budtjänster för varierande behov.

Varierande tjänster

När du vänder dig till vår budfirma i Kista så formar vi vår tjänst utifrån dina behov. Detta gäller för såväl privatkunder som för företag och organisationer i området. Tack vare ett utbud på närmare 200 fordon kan vi åta oss de alla flesta uppdragen. Vi sätter rätt budfordon och rätt förare på passande jobb. 

Vid mindre och enklare leveranser räcker förstås mindre fordon. På vår budfirma i Kista finns exempelvis cykelbud redo att trampa iväg med brådskande leveranser runt om i stan. Större och mer krävande uppdrag kräver å andra sidan verktyg och fordon som matchar just dessa behov. Det har vi också. Faktum är att teamet på vår budfirma i Kista är specialutbildade för transport av särskilt tungt gods. Det är därför vi blivit ett självklart val för företag och privatpersoner vars bud kräver tunga lyft. Vi ordnar det smidigt utan att skada godset eller vår personals ryggar!

På Carrier Transport kan du välja mellan en rad olika typer av bud. Beroende på vilket du väljer så kan vi se till att budet genomförs inom ett visst tidsspann.

Kontakta oss direkt på 08 685 00 00 för att veta mer om vilken tjänst som matchar dina behov!

Kompetent team

Vi slår mer än gärna ett slag för den skickliga personal som arbetar på vår budfirma i Kista. Vi har nämnt våra professionella förare tidigare och gör det gärna igen. Många har flera decenniers erfarenhet av frakt och transport av varierande slag. Alla har genomgått utbildning för att vi ska kunna garantera samma höga kvalitet alldeles oavsett förare.

Vi vill också rikta en hyllning till all personal som varje dag ser till att verksamheten går runt på vår budfirma i Kista. Det är de som mottager beställningar och ser till att varje uppdrag ges rätt förutsättningar för att genomföras. Utan dem hade Carrier Transport inte varit vad vi är idag.

Stort tack!

Kontakta oss!

Hur kan vi stå till tjänst? Vänligen kontakta vår budfirma i Kista och berätta vad du behöver hjälp med. Vi hjälper alla, företag såväl som privatkunder, med kort varsel!

Telefon: 08 685 00 00  

Till budfirma Arlanda

Vill du att vi kontaktar dig?

  • Lämna gärna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast.

  • Vi värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder vi endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.