Budfirma Örebro

Carrier Transport är en erfaren, populär och snabbt växande budfirma i hela Sverige, inte minst i Örebro. Vi arbetar för att alla människor i staden med omnejd ska ha tillgång till högkvalitativa och säkra bud. Detta gäller såväl privatpersoner, företag, föreningar och organisationer av varierande storlek och slag.

På vår budfirma i Örebro brinner vi för att leverera Närkes bästa budtjänster – helt enkelt!

Erfarenhet

Att ha varit verksam i en bransch under många år bidrar till ovärderlig kunskap. Detta gäller förstås inom alla branscher och frakt- och transportbranschen är på inget sätt ett undantag. Carrier Transport tillhör en av Örebros och Sverige mest erfarna budfirmor. Sedan starten har vi utvecklats under många decennier. I takt med att organisationen har växt har vår arsenal av budbilar breddats kraftigt.

Vi vill också slå ett extra slag för vår skickliga personal. På Carrier Transport arbetar nämligen några av de mest erfarna förarna, administratörerna i hela landet. Många har arbetat på vår budfirma i Örebro i många decennier. Det är huvudsakligen dem vi har att tacka för det goda rykte vi fått i staden.

Resurser

För att vara en heltäckande budfirma i Örebro krävs en stor bredd i verksamheten. Det är just vad vi på Carrier Transport skaffat oss under de många år då vi varit aktiva i branschen. Idag har vi ca 200 fordon som använts av förarna på vår budfirma, i Örebro såväl som i flera andra delar av landet. Tack vare våra tunga lastbilar och specialfordon kan vi åta oss uppdrag som många konkurrenter inte kan. Vårt team är dessutom specialiserat på särskilt tunga lyft. När man ska vill frakta något av särskilt stor vikt är Carrier Transport ett självklart val för många. Det gäller både privatpersoner och företag.

Service

Högkvalitativa budtjänster i all ära, men utan god service föds sällan goda kundrelationer. Detta vet vi på Carrier Transport och det är därför vår budfirma i Örebro har formats med två utgångspunkter i fokus: 1) Vi ska leverera stans, regionens och landets bästa transporttjänster. 2) Vi ska erbjuda branschens främsta service.

När du väljer att bli kund hos vår budfirma i Örebro kan du enkelt nå oss för frågor och funderingar. Det gäller både innan, under och efter avslutat arbete. Vi ser dessutom till att all information vi förmedlar är tydlig, såväl uppgifter om kostnad som uppdragets omfattning och annat.

Frågor?

Kontakta vår budfirma i Örebro på 08 685 00 00 idag!

Till budfirma Göteborg

Vill du att vi kontaktar dig?

  • Lämna gärna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast.

  • Vi värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder vi endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.