Budbil Örebro

40 år av logistik och service väger tungt i vår bransch. Carrier Transport tillhör ett av såväl Örebros som Sveriges mest erfarna företag inom just budbil. I vårt utbud finns runt 200 fordon som står till förfogande till kunder av olika slag för leveranssituationer av varierande typ. Våra budbilar i Örebro nyttjas varje dag av stadens privatpersoner såväl som företag, organisationer och föreningar i olika branscher.

Vilken av våra tjänster och budbilar i Örebro passar för dig?

Vi erbjuder en rad olika budtjänster som är anpassade efter varierande behov. Om det är väldigt bråttom och du behöver skicka eller motta ett bud med väldigt kort varsel erbjuder vi budbil i Örebro med ilfart. Vår tjänst Direkt-bud gör att du får iväg/erhåller paketet inom 3 timma. Om det verkligen brinner i knutarna kan vårt Panik-bud minska tiden till maximalt en timmes väntetid.

När du väljer att ta hjälp av Carriers budbilar i Örebro kan du räkna med att jobbet sker på tryggast möjliga sätt. Vi förser alla våra fordon med utrustning som gör att vi kan frakta alla typer av gods på ett säkert sätt. Våra skickliga förare tar alla uppdrag på lika stort allvar – alldeles oavsett kund och oavsett vad som ska budas.

Kontakta Carrier Transport för att ta hjälp av budbil i Örebro!

Besök sida för Budbil Stockholm

Vill du att vi kontaktar dig?

  • Lämna gärna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast.

  • Vi värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder vi endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.