Budbil Kista

Carrier Transport är ett tryggt och smidigt val för dig som söker budbil i Kista och omkringliggande områden. Vi har arbetat med logistik, transport och service i Stockholmsregionen i 40 års tid. Idag tillhör vi ett av områdets mest populära och anlitade företag inom en stor variation av tjänster – inte minst inom just budbil i Kista.

Vi står till tjänst när du behöver motta eller skicka en försändelse, och vi är specialiserade på leveranser med kort varsel. Vid våra snabbaste budtjänster, Direkt-bud och Panik-bud, sker leverans inom 3 timmar respektive 1 timme. Vi erbjuder också tjänsten Normal-bud, vilket innebär att vår budbil i Kista hämtar och levererar paket inom 6 timmar – förutsatt att den bokas på förmiddagen, innan kl 11:00.

Vår arsenal av budbilar innehåller alltifrån minde och enklare budbilar, anpassade för mindre leveranser till stora tunga lastbilstransporter. Det breda utbudet av 200 fordon ligger i linje med vår inställning att vi vill bygga våra servicetjänster helt utifrån våra kunders behov. I Kista kan vi också erbjuda cykelbud som alternativ till budbil. Detta beror förstås på vad det är som ska transporteras, och hur bråttom det är!

Vill du komma i kontakt med Carrier Transport för att boka budbil i Kista direkt? 

Ring 08 685 00 00!

Sida för budbil Arlanda

Vill du att vi kontaktar dig?

  • Lämna gärna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast.

  • Vi värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder vi endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.