Budbil Arlanda

Behöver du bud till eller från Arlanda? Då har du kommit helt rätt! På Carrier Transport kör vi regelbundet budbil till Arlanda för frakt av diverse leveranser. Detta har vi gjort under lång tid, och vi vet vad som krävs för att allt ska fungera smärtfritt för såväl avsändare som mottagare.

Många leveranser som vi kör med budbil till Arlanda flygplats ska flygas utomlands. Detta ställer ofta krav på att man har koll på tullar och särskilda frakter. Vårt bud-team har lång erfarenhet av just den här typen av administration. Varje år hjälper vi mängder av personer med försändelser både inom Sverige och till/från andra länder.

På Carrier Transport arbetar vi med alla typer av kunder. Till oss vänder sig såväl privatpersoner som företag i varierande branscher och i alla olika storlekar. Vi ser till att utföra jobbet effektivt och till ett konkurrenskraftigt pris alldeles oavsett arbetets storlek. Vi är övertygade om att det är denna inställning som gjort oss till ett av regionens mest uppskattade företag – inte minst när det gäller budbil till och från Arlanda!

Vill du veta mer om våra budbilar i Arlanda? Kontakta oss på 08 685 00 00!

Sida för budbil Kista

Vill du att vi kontaktar dig?

  • Lämna gärna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast.

  • Vi värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder vi endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.